Suvenirnica Jez je porodicna radionica koja se bavi izradom predmeta od prirodnog drveta od 1989 godine, a zadnjih godina smo svoj rad usmerili ka izradi suvenira. Suvenire izradjujemo od prirodnog drveta i imamo veliki izbor raznovrsnih predmeta, a o nasem kvalitetu najbolje govore zadovoljne musterije sirom nasih turistickih centara. Na ovom sajtu mozete videti nase proizvode i iste poruciti, vazna napomena je da ce mo ovde za svaki prikazani predmet dati iskljucivo nasu MALOPRODAJNU cenu, a za svaku vecu porudzbinu odobravamo rabate koji iskljucivo zavise od kolicine narucenih komada odredjenog proizvoda. Znaci za VELEPRODAJNE cene ili nas kontaktirajte licno u Krusevcu ili se informisite na mob tel 069/210-88-99. Svake nedelje izbacujemo po neki novi proizvod, pa vas stoga molim da cesce posecujete ovu stranicu i tako se blagovremeno informisete o trenutnim proizvodnim novinama.

понедељак, 19. јануар 2015.

UKRASNO KORISNE FLASE U DRVENOJ-HRASTOVOJ KORI

Ovo su i ukrasne i korisne flase jer svojom lepotom sluze za divljenje i ukras, a svojom osnovnom namenom za cuvanje i sluzenje pica su svakako i korisne. Napominjemo da je nemoguce uraditi dve potpuno iste flase pa se smatraju i unikatima. Maloprodajna cena ovako uradjenih flasa se krece od 750 din do 1200 din, a za vecu kolicinu odobravamo i adekvatne popuste, nase flase mozete naci u svim Srpskim banjama i planinama, pozivamo prodavce na saradnju.Ovo je nesto na brzinu slikano i napominjemo da su flase predivne a da nam je aparat bio losiji.










MASKA U KOMBINACIJI SA PESKOM

Maske radimo i u ovoj varijanti tj uramljne su u jakom predivnom bukovom ramu dimenzija 370x555mm i radjene su specijalnom tehnikom sa peskom, pozadina je tzv hdf drvena ploca pa je sam ram i sama slika izuzetno jaki i otporni na fizicka habanja. Cena ovako uradjene maske sa ramom i zakacaljkama za zid iznosi 2000 din i to je promotivna cena, napominjemo da je nemoguce uraditi dve potpuno iste pa to i ne ocekujte, svaka je jedinstvena i lepa na svoj nacim, a moguce varijante su takoreci neogranicene.


DRVENA KUTIJA ZA PICE

DRVENE KUTIJE ZA PICE IZRADJUJEMO OD DOMACEG DRVETA VISOKOG KVALITETA I MOGUCIH DIMENZIJA PO ZELJI, OVO SU NEKI OD STANDARDNIH MODELA KOJE TAKODJE MOZETE DOBITI U 6 RAZNIH BOJA. POGODNOST ZA LJUDE KOJI SE BAVE DEKUPAZOM DAJEMO IH BEZ FARBANJA ZA NJIHOVO UKRASAVANJE. NASA MALOPRODAJNA CENA JE 700-1500DIN A ZA VECU PORUCENU KOLICINU ODOBRAVAMO I ADEKVATAN RABAT-POPUST.












MASKE-LOBANJE RAZNIH BOJA


TRI MASKE U JEDNOM VEL RAMU

Tri maske raznih boja u jednom ramu, inace sve ove maske koje radimo kao tri u jedan za pozadinu imaju drvenu hdf plocu i prosto su neunistive tj otporne sve vremenske uslove i izuzetno otporne na fizicka habanja. Cena ovako uramljene slike tj cena za ram sa tri maske je trenutno vise od simbolicne i iznosi 2000din. Ove koje imamo uradjene smo slikali ali je kombinacija maski i boja bas velika. Dimenzije uramljenih maski tj samog rama su 370x555mm i imaju dve zakacaljke zbog njihove tezine i preporucujemo kacenje na dva eksera.





MASKE URAMLJNE I RADJENE U HRASTOVOJ KORI

Maske su specijalnom tehnikom radjene i predstavljaju masku koja izlazi iz drvene-hrastove kore.Ovo je jedinstven nas proizvod i koliko ja znam bas niko ovo ne radi, zasad smo jedini i prezadovoljni kako su ispali proizvodi. Opet bih napomenuo da nisam zadovoljan slikama zbog rezolucije aparata ali i ovako se moze videti i lepota i kvalitet uramljenih maski. Cena pojedinacne maske je 1500 din i napominjem da su ovo akcijske cene i svaka je maska jedinstvena niti mozemo niti je izvodljivo napraviti dve identicne-iste. dimenzije svake uramljene maske ce pisati ispod same slike. Maske koje radimo imaju likove muskarca, zene, deteta i ljudske lobanje.

                                                            310x320mm
                                                                     255x410mm
                                                                       370x370mm
                                                                     300x380mm
                                                                     300x380mm
                                                                  300x380mm
                                                                300x380mm
                                                                      310x320mm
                                                                  300x380mm
                                                             250x350mm
                                                                   270x270mm
                                                                   300x380mm
                                                                310x320mm
                                                              310x320mm
                                                                   250x350mm
                                                         250x350mm
                                                              310x320mm
                                                         300x340mm
                                                           300x380
                                                               300x380mm
                                                    170x240mm cena ove maske je 900din
                                                                   310x320mm